top of page

 Åbent Værksted
Kom forbi i det lille hyggelige værksted og vær kreativ på timebasis

Åbent mandage kl. 15-17  

Åbent Værksted har åbent mandage og er en ny platform i byen, hvor kreativiteten kan udfolde sig. Ud over selv at arbejde her, ønsker jeg at byde andre ind i det kreative univers. Her kan du komme forbi og arbejde med collager, crépe-blomster, kranse og dekorationer af naturmaterialer - du bestemmer selv hvad du kunne tænke dig at lave og betaler kun 100.- kr. per time du er i værkstedet og afregner når du går. Prisen er exkl. materialer. Aldersgrænse +13 år. 

 

For deltagelse i Workshops & Åbent Værksted, se Tilmelding Du betaler via MobilePay 784014, når du har fundet og reserveret din plads. Din betaling sikrer din tilmelding og du får en kvittering/bekræftelse fra Susan.

DSC07661_edited_edited.jpg

Åbent Værksted

Kom forbi det lille hyggelige værksted og vær kreativ. Det Åbne Værksted er tidsaktuelt; det er et sted hvor vores mentale sundhed kan tanke op og hvor stress kan møde roen. Værkstedet er tænkt som et sted for personer der gerne vil udfolde sig kreativt, opleve fordybelsen, flowet og potentialet i det kreative arbejde som føre til mere ro og balance i hverdagen.

Der arbejdes individuelt både med  naturmaterialer, kranse, collager og blomster af papir. Selv er jeg til stede i Værkstedet og byder ind med rådgivning, ideer og opgaver, hvis det ønskes.

For deltagelse i Åbent Værksted, se reserver din plads

  • Åbent Værksted for alle mandage kl. 15-17 

  • Pris pr. deltager pr time/ 100.- (+ materiale) 

  • inkl. kaffe & te

Natur_007.jpg
bottom of page